Serc

Huren in Veldhoven

Er zijn zowel koop als huurwoningen in Veldhoven. Er zijn verscheidene cooperaties waar u zich kunt inschrijven voor een huurwoning in Veldhoven.

De huurwoningen liggen over het algemeen verspreid in Veldhoven.

 

Bij de volgende cooperaties kunt u terecht voor een huurwoning of inschrijving.

 

 

 

 

 

THUIS

 

Woningcorporaties Domein en Aert Swaens zijn per 1 januari 2013 juridisch gefuseerd en gaan verder onder de naam ’thuis. Twee gezonde organisaties die elkaar versterken, waardoor we u ook in de toekomst een goede en betaalbare woning kunnen blijven bieden. Aert Swaens Aert Swaens, een ondernemende woningstichting met een hoge betrokkenheid bij de omgeving beheerde ruim 4.000 woningen in Veldhoven en Aalst -Waalre. De naam Aert Swaens verdwijnt in de geschiedenisboeken. In een afscheidsuitgave blikken wij graag terug op bijna 50 jaar samen werken aan sociale huisvesting. Bekijk hier het interactieve magazine. Domein Op 25 maart 1911 werd in Eindhoven de eerste voorloper van Domein opgericht, Vereeniging Volkshuisvesting. Ga naar de pagina 100 jaar Domein voor een historisch overzicht van Domein en haar voorlopers: Vereeniging Volkshuisvesting in Eindhoven, Woningstichting De Voorzorg in Son en Breugel en Woningbouwvereniging Best.

 

Thuis 

Nijverheidslaan 155

5506 EC Veldhoven

Tel.: 040-2499999

www.mijn-thuis.nl

 

 

WOONBEDRIJF

 

Woonbedrijf is ontstaan uit 2 cooperaties. Uit HHVL en SWS deze zijn gefuseerd waardoor het huidige woonbedrijf is ontstaan. Woonbedrijf heeft 2 vestigingen. Het kantoor dat is gevestigd aan de Willemstraat in Eindhoven en de woonwinkel dat gevestigd is aan de Europalaan te Eindhoven. Bij de woonwinkel kunt u diverse dingen regelen, zoals het betalen van achterstallige huur, aanvraag verbetering woning, urgentieverklaring maar ook is er een keuzekamer. De keuzekamer is ingericht met delen van nieuwe keukens en badkamers. Mits er toestemming gegeven wordt door Woonbedrijf kunt u hier uw nieuwe keuken uitzoeken en samenstellen. Dit kan ook voor de badkamer of wc. Bij het kantoor aan de Willemstraat kunt u voor korte tijd huren en een studentenhuisvesting regelen.

 

Woonbedrijf

Europalaan 7

5622 NB Veldhoven

Tel.: 040-2434343

www.woonbedrijf.com