Serc

Handbal

Er bestaat maar 1 handbalvereniging in Veldhoven.

 

Hieronder vindt u de gegevens van deze handbalvereniging

 

 

 

In 1995 besloten enkele enthousiaste heren om Veldhoven weer op de kaart te zetten bij de Nederlandse handbalbond. Achilles ’95 heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld en uitgebreid. Momenteel heeft de vereniging 8 teams, te weten:

2 Heren Senioren teams;2 Dames Senioren teams; 1 Heren B-jeugd team; 1 Dames B-jeugd team; 1 Meisjes C-jeugd team; 1 Gemengde C-jeugd team;

De vereniging heeft een open karakter, waar iedereen zich op zijn eigen manier verder kan ontplooien. Als vereniging staan wij open voor vernieuwing en uitbreiding en waar mogelijk wordt een initiatief gestimuleerd en begeleid. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je te bekwamen in het coachen of trainen van een team of kun je je ideeën een eigen gezicht geven in één van onze commissies. Kortom: handballen is de hoofdzaak, maar het randgebeuren is ook heel belangrijk. Achilles '95 is een vereniging waar de jeugd een belangrijke factor speelt. Niet alleen voor het handballen spelen veel kinderen bij de vereniging, maar juist ook vanwege de vele festiviteiten als kampen, feestjes en andere uitstapjes.

 

 

Secretariaat Ingrid van de Pol

Panberg 11

5508 GC Veldhoven Noord-Brabant

Tel.: 040-2546767

www.achilles95.nl