Serc

Detachering

DIT Bouw en Techniek

De Run 6805

5504 DW Veldhoven

Tel.: 040-2929050

www.ditpersoneel.nl

 

 

 

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En zij leveren die. Of je zoekt werk. En zij regelen dat. Ze maken de zaken vooral niet mooier, complexer of duurder. DIT verkoopt geen praatjes, maar gaat gewoon aan de slag. Dat doen ze voor de Bouw, Metaal, Techniek, Infratechniek & Telecom en de Industrie.

 

Link naar DIT Bouw en Techniek

Ergon

Rooijakkersstraat 3

5652 BA Eindhoven

Email: info(at)ergon(dot)nu


Tel.: 040-2387777

Fax: 040-2510660

www.ergon.nu

 

 

Ergon is actief in de regio Eindhoven. Ze ontwikkelen en bemiddelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Naast het uitvoeren van de Wet Sociale Werkvoorziening richten ze zich ook op andere vormen van gesubsidieerde arbeid. Zo positioneren ze zich ook nadrukkelijk op de gemeentelijke re-integratiemarkt. Ergon telt ruim 2700 medewerkers.

 

Link naar Ergon 

Detacheren is het inhuren van personeel via een detacheringsbureau. Vaak gebeurt dit op basis van langdurige overeenkomsten. Het bureau heeft de mensen in dienst en jij huurt hen voor een periode in. Formeel is het detacheringsbureau dus de werkgever van de te detacheren werknemer. Als inhuurder ben jij opdrachtgever van het detacheringsbureau en de werknemer is een ingeleende werknemer voor jou. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt het detacheringsbureau de werkgeversrisico's bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).