Serc

Bedrijven in Veldhoven

Doordat Veldhoven dicht bij de snelweg ligt en dicht bij Belgie bijvoorbeeld kiezen veel bedrijven voor Veldhoven. ASML is een van de grootste werkgevers in Veldhoven.

ASML produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. De afgelopen jaren zijn de chips steeds sneller, kleiner, slimmer, energiezuiniger en beter betaalbaar geworden en het onderzoek van ASML heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. Onze ingenieurs maken het verschil. De stuwende kracht achter de technologische doorbraken van ASML zijn engineers die vooruit denken. De medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, elektrotechniek, optica, werktuigbouwkunde, software en informatica.

De diversiteit van de bedrijven is groot in Veldhoven, er zijn klusbedrijven gevestigd maar daarnaast ook grote namen zoals VDL.

 

 

VDL Groep is een internationale industriƫle onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 81 bedrijven, verspreid over 18 landen en met ruim 9.100 medewerkers.

 

Hier kunt u een verscheidenheid aan bedrijven vinden.