Serc

Oranje Markt

 

De Oranjemarkt Veldhoven

 

Al meer dan 20 jaar wordt er op Koningendag de Oranjemarkt Veldhoven georganiseerd. In 2015 wordt de Koningsmarkt op 27 April gehouden. De Oranjemarkt is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement VAN, VOOR EN DOOR VELDHOVEN! Kernwoorden hierbij zijn: ontmoeten, presenteren en vermaken. Jaarlijks ontvangen we ruim 20.000 bezoekers in een bijzondere wijk (de Berkt) in Veldhoven, waar omgekeerde integratie is toegepast, waar mensen met een verstandelijke beperking samen wonen met ‘gewone gezinnen’.

Kraam huren

 

De grote vrijmarkt met zo’n 180 marktkramen en honderden grondplaatsen is traditioneel de oranje draad in het programma van de Oranjemarkt. Deze vrijmarkt is in principe niet bedoeld voor de puur commerciële handel! Heb je een inschrijving bij de Kamer van Koophandel dan is deze markt niet voor jou bedoeld. Je kunt hierop worden aangesproken door de organisatie. Prijzen 2015 (gelijk aan 2012 en 2013);

Hele marktkraam (4 meter, incl. dekzeil) 25 euro

Halve marktkraam (2 meter, incl. dekzeil) 14 euro

Grondplaats volwassenen (18 jaar of ouder) 5 euro

Grondplaats kinderen gratis!

Grondplaatsen zijn er in voldoende mate beschikbaar. Hiervoor is vooraf reserveren niet nodig. Zorg wel dat je op tijd bent. Vanaf 7:30 uur kun je terecht. 

 

Kinderen

 

Schrijf maar vast in de agenda van papa en mama: Maandag 27 April 2015: Oranjemarkt Veldhoven! Op de Oranjemarkt Veldhoven is van alles te doen speciaal voor kinderen. Dit gedeelte van de website is speciaal bedoeld voor kinderen (ouders mogen natuurlijk ook even meekijken). Kinderen, voor jullie zijn de grondplaatsen gratis. Verder wordt er een kinderoptocht georganiseerd en is er een speciaal kinderplein.